Audiovisual
Mèdia 14/04/2014

Raimon Masllorens, nou president dels productors audiovisuals catalans

És responsable de films com 'El Greco' i 'Sin ti', les minisèries 'Tornarem' i 'Felipe y Letizia', i programes televisius com 'Òpera amb texans' o 'El Foraster'

Ara
1 min

BarcelonaEl productor Raimon Masllorens serà qui comandi la patronal PROA (Productors Audiovisuals Federats), que aplega les principals empreses del sector audiovisual. Durant els dos anys del seu mandat, que s'estendrà fins al 2016, es funcionarà amb quatre àrees: ficció, documental, animació i flux televisiu. El nou president vol estrènyer els llaços amb Fapae, la confederació estatal de productores, que està presidida per Ramon Colom, president sortint precisament de PROA.

En el seu full de ruta hi ha mesures com "tallar la sagnia de retallades al pressupost de producció independent de TVC i recuperar els nivells de participació del 2010" o "exigir al CAC equanimitat i independència en la resolució del conflicte sobre el còmput d'ingressos de la CCMA".

Masllorens va començar la seva activitat professional en el sector com a realitzador de TVE. L'any 1988 va fundar La Productora, des d'on ha impulsat diversos programes televisius, sèries, 'TV movies' i llargmetratges. L'any 2005 es va integrar dins del grup Lavínia, i Masllorens va entrar en el consell de direcció de la companyia. El 2009 va crear el seu segell actual, Brutal Media SL. Algunes de les obres que ha produït són els films 'El Greco' i 'Sin ti' (que també va dirigir), les minisèries 'Tornarem' i 'Felipe y Letizia', i programes de televisió com 'Òpera amb texans', 'El Foraster', 'La cuina de l'Isma' o els documentals 'Hola Europa!' i 'Adéu, Espanya?'.

stats