Mèdia 19/04/2012

'Salvem Mònica Terribas com a directora de TV3': recollida de signatures contra el relleu a TVC

Un usuari de la web 'Actuable' fa la crida amb l'argument que "CiU i PP s'estan carregant els mitjans públics catalans en benefici dels interessos privats"

Ara
1 min
Campanya 'Salvem Mònica Terribas com a dierectora de TV3'

BarcelonaPetició perquè Mònica Terribas continuï com a directora de TV3, crítiques a la política de CiU i PP amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i carta a la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, per queixar-se de tot plegat. És el tres en un que ofereix la campanya 'Salvem Mònica Terribas com a directora de TV3', engegada a la web de recollida de signatures 'Actuable'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El text, que segons el comptador ja han subscrit més de 2.500 persones, es queixa del relleu que es prepara, tot i que els autors ja recullen la negativa de Ramon Rovira, que ha desestimat acceptar el càrrec, segons s'ha sabut aquest dijous. "El govern dels millors trobarà un altre candidat!", adverteixen.

Les altres crítiques al Govern –i al PP, al qual atribueixen una influència clara en les decisions preses– assenyalen la reducció de publicitat a Catalunya Ràdio i TV3, la reducció del 15% del pressupost de la CCMA i la reducció del nombre de membres del consell de govern de la corporació, "que deixa fora ERC, ICV i SI". L'usuari que ha creat la campanya és Alfons Montserrat Reverter, un estudiant de segon de batxillerat.

stats