'La casa del dragón': mira el primer tràiler de la preqüela de 'Joc de trons'

La nova sèrie sobre l'univers de George R.R. Martin s'estrenarà el 22 d'agost

1 min

Encara queda molt per al 22 d'agost, però HBO Max ja escalfa motors per a l'estrena de La casa del dragón, la preqüela de Joc de trons. La plataforma ha compartit un primer tràiler en què ja apareixen molts dels personatges que protagonitzaran aquesta història èpica ambientada 200 anys abans dels fets que tenien lloc a la sèrie original.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova ficció, que està basada en el llibre Foc i sang, comptarà amb deu episodis en la seva primera temporada i se centrarà en la dinastia dels Targaryen, de la qual formava part Daenerys (Emilia Clarke), una de les grans protagonistes de Joc de trons. En el vídeo, d'un minut i mig, els personatges es pregunten: "Què és aquesta breu vida mortal sinó la cerca d'un llegat?"

Entre els actors que surten al tràiler es pot veure Matt Smith (The crown), que interpreta Daemon Targaryen, germà petit del rei Viserys i hereu al tron, i Olivia Cooke (Slow horses), que donarà vida a Alicent Hightower, filla de la Mà del Rei i la dona més guapa dels Set Regnes. També hi surt Paddy Considine, que interpreta el rei Viserys.

La casa del dragón, en la qual participa George R.R. Martin i que té com a showrunners Ryan Condal i Miguel Sapochnik, és l'unic spin-off de Joc de trons que, de moment, ha tirat endavant. En un principi HBO Max tenia previst fer-ne almenys quatre, però finalment van frenar els plans assegurant que només farien continuacions de Joc de trons que tinguessin un argument realment interessant.

stats