Snowcooking, l'últim invent de Moritz
Dissabte, 23 de març, a les 19.30 h arriba una nova experiència de Moritz a la Molina. Concretament, al Niu de l'Àliga, un punt situat a 2.500 metres d'altura. La nova creació de Moritz es diu Snowcooking i consisteix a degustar un menú cuinat en aquell entorn natural per Jordi Vilà, el director gastronòmic de la Fàbrica Moritz -a la ronda de Sant Antoni de Barcelona-. Durant el sopar es podrà gaudir, a banda del menú de mar i (d'alta) muntanya que se servirà a les persones que hi acudeixin -les places són limitades-, d'excepcionals vistes a la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. L'àpat consisteix en una fondue de bonítol, una gran pilota d'escudella a la brasa amb sopa de farigola i peres escalivades amb brownie i nata muntada. Per beure hi haurà cervesa Moritz i vi riesling . Després de sopar es podrà abandonar el Niu de l'Àliga fent esquiada nocturna. La nova experiència de Moritz, que fa poc va inaugurar una botiga d'objectes de disseny a la mateixa ronda de Sant Antoni, és fruit del conveni que han firmat les pistes d'esquí amb l'empresa cervesera catalana.