La Taverna del Mar de S’Agaró fitxa el xef Dani Soto

J.c.
15/06/2015

BarcelonaLa Taverna del Mar de S’Agaró, un dels restaurants més emblemàtics de la Costa Brava, continua amb el fitxatge del xef Dani Soto la renovació que va encetar l’any passat. El cuiner, amb dos restaurants amb estrella Michelin al seu currículum -el Saüc i el Moments-, fa més de deu anys que està en el sector de l’hostaleria. La seva trajectòria, tant a Catalunya com fora, l’ha fet mereixedor del seu nou lloc al capdavant d’aquest establiment, un referent de la cuina marinera de la zona.

Inscriu-te a la newsletter SèriesTotes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i això, l’objectiu de la incorporació de Soto no és només mantenir una elevada qualitat. També se n’espera una renovació del repertori gastronòmic del local, que haurà de portar fins a les tendències més actuals. Un repte que haurà d’assolir sense oblidar que l’espai és considerat per molts dels seus clients com a marisqueria, encara que s’hi serveixin molts productes més. A més, Soto també ha rebut l’encàrrec de capgirar les postres.

Cargando
No hay anuncios

Però entre les previsions de Soto per a La Taverna del Mar no hi ha només la carta del menjador principal. Tal com informen des de la casa, Soto té previst ampliar també la carta d’esmorzars i la carta d’aperitius, tapes i platets que es pot degustar a la terrassa durant tot el dia. Per acabar, el restaurant s’adapta als costums més urbans amb una nova carta de còctels que es podran degustar des de la seva terrassa, al centre de la badia de S’Agaró. El restaurant va tornar l’any passat a mans de la família fundadora d’aquesta urbanització noucentista, que va encarregar la reforma interior a Lázaro Rosa -Violán. L’edifici del restaurant està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local.