Mitjans Públics
Mèdia 25/11/2011

Terribas: "Amb aquests números, TV3 ha de renunciar a la Lliga de Futbol"

La directora de TV3 creu que retallar dos canals suposarà un estalvi menor que el previst per Francesc Homs

Ara
1 min

BarcelonaMònica Terribas assegura que TV3 haurà de renunciar a la Lliga de Futbol perquè el pressupost que preveu la Generalitat no li permetrà d'optar-hi. La directora de TV3 ho ha dit minuts després de la compareixença del Secretari del Govern, Francesc Homs, durant la qual ha anunciat que la Generalitat destinarà 260 milions a TV3 al 2012, 40 menys que els 300 que ha dedicat al 2011.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La directora de TVC ha assegurat que aquesta mesura, juntament amb la pèrdua de 65 milions d'euros que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acumula des de 2007, impossibilita a TV3 retransmetre futbol en obert. "No és l'única qüestió que es veurà afectada", ha exposat Terribas, que ha observat que "òbviament" la reducció pressupostària anunciada avui tindrà repercussions en la pantalla.

Terribas ha discutit també que s'estalvïin 6 milions d'euros amb la supressió de dos canals (pel transport del senyal) ja que, segons ella, el cost d'aquest senyal és només de 3 milions d'euros. A més, aquests canals, ha dit, no comporten una compra substancial de drets, sinó "un major aprofitament" dels programes existents i l'optimització de la plantilla de la casa.

stats