Eufòria

Concerts d''Eufòria' 2024 al Palau Sant Jordi: quan són, com seran i quines cançons es cantaran?

Els setze concursants de la tercera edició del concurs oferiran dos concerts, un a les 12 h i l'altre a les 19 h

Laura Minguella
3 min
Imatge de la final d''Eufòria'

BarcelonaEl Palau Sant Jordi serà l'escenari del primer bany de masses dels setze concursants de la tercera edició d'Eufòria, que aquest diumenge oferiran dos concerts, un a les 12 del migdia i l'altre a les 7 de la tarda (per a tots dos concerts encara queden entrades a la venda, especialment per al de la tarda). Seguint la tònica dels concerts de la segona edició, els organitzadors han mantingut un dels espectacles en horari de migdia pensant en el públic familiar, que és el que majoritàriament segueix el talent show. De fet, l'última edició ha tingut un especial seguiment entre el públic infantil (a l'abril, per exemple, el programa va tenir una quota mitjana del 29,4% en el públic d'entre 4 i 12 anys).

Qui cantarà al concert d''Eufòria'?

Els setze concursants tindran l'oportunitat de lluir-se al Sant Jordi i de cantar de nou tots plegats, encara que els tres finalistes, la Maria, el Julien i el Lluís, interpretaran més cançons que la resta perquè el seu recorregut al programa va ser més llarg que el dels seus companys.

A banda de tots els concursants, que oferiran un show amb les millors cançons de la temporada, els concerts del 30 de juny també inclouran actuacions de Miki Núñez, presentador del programa, i Alfred Garcia, que en aquesta edició ha exercit de jurat al costat del coreògraf Albert Sala i la ja veterana Carol Rovira.

Quins temes es cantaran?

En cada un dels concerts d'Eufòria es cantaran 48 temes, dels quals només n'han transcendit 16. Un dels grans protagonistes del concert serà el guanyador d'Eufòria 3, Lluís Sánchez, que estrenarà al Sant Jordi Els millors dels nostres dies, la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio que ha gravat a Miami com a part del premi del concurs. És el tercer any consecutiu que els guanyadors del talent show reben l'encàrrec de posar veu a la cançó d'estiu de la ràdio i la televisió públiques de Catalunya. La primera va ser Mariona Escoda, que amb Miki Núñez van presentar Llums de mitjanit, i després va ser el torn de Jim Gómez, que al costat de Lildami va enregistrar Jo t'estimo igual. La cançó d'enguany, interpretada pel Lluís, és una composició de Manu Guix.

Els millors dels nostres dies no és l'única cançó que cantarà el guanyador d'Eufòria al Palau Sant Jordi. El lleidatà també té previst cantar Beautiful things, de Benson Boone, tema que ja va fer a la gala 9 del concurs i amb la qual va aconseguir ser el favorit del jurat. A més, en un vídeo penjat al compte d'Instagram del programa, ha avançat que tenen preparada "una sorpresa" de la qual no n'ha donat més detalls.

Pel que fa als altres dos finalistes, el Julien i la Maria, el programa ha compartit que el primer tornarà a cantar la festiva What is love, que va interpretar a la segona semifinal, mentre que la segona tornarà a entomar Training season, de Dua Lipa.

Aina da Silva ha avançat a l'Instagram del programa que una de les cançons que cantarà serà Star ships, de Nicki Minaj. La de Calella va defensar aquesta cançó a la tercera gala d'Eufòria, en la qual la Valeria es va coronar com a favorita gràcies a Els teus ulls, d'Alfred Garcia, cançó que els seguidors del programa especulen que pugui cantar diumenge.

Entre les actuacions destacades de l'espectacle no faltarà el Rosó que va fer el Fredrik a la primera gala o el Rich girl de la Bita. Així mateix, la Dounia trepitjarà fort l'escenari amb yes, and? i la Valeria revolucionarà el Sant Jordi amb Sobe son. Altres cançons que es podran sentir seran I don't care, d'Icona Pop i Charli XCX, interpretada pel Yuk; Man in the mirror, de Michael Jackson, cantada pel Rangel; i 4vents, de Samantha, tot un cant a l'autosuperació i l'amor propi al qual posa veu la Lluna. La Misty, que es va quedar a les portes de ser finalista, cantarà Judas, que va defensar a la desena gala del programa. També se sentiran temes com Blinding lights, de The Weeknd, que cantarà l'Hugo; Rock DJ, de Robbie Williams, que interpretarà Pau Culleré; La meva sort, de Ginestà, que cantarà la Tamara; i Xavi emocionarà el públic del Sant Jordi amb Arcade, de Duncan Laurence.

Entrada de menors acompanyats

Com a informació pràctica de cara a tots dos concerts, cal recordar que els menors de 14 anys hauran d'entrar acompanyats del pare, la mare o un tutor legal autoritzat que, a més, hauran de portar emplenat el formulari d'accés que està disponible a la pàgina web del Palau Sant Jordi.

stats