Nou programa
Mèdia TV 26/04/2023

Justo Molinero torna a la televisió i el fitxa 8TV per presentar ‘Justo ahora’

Al nou programa s’entrevistaran personatges relacionats amb la vida professional del locutor i presentador

Maria Blanch Llardén
1 min
Justo Molinero va obtenir tres llicències de TDT local per a TeleTaxi TV l’any 2006. El canal va tancar dijous arran d’una sentència del Suprem.

BarcelonaEl propietari de Radio TeleTaxi ha fitxat per 8TV. El popular presentador Justo Molinero estrenarà el programa Justo Ahora el 2 de maig, on tornarà a provar sort a la pantalla després de posar en marxa TeleTaxi TV el 2006 i cessar les emissions el 2015 per anul·lació de la llicència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa durarà mitja hora i s'emetrà a les sobretaules de la televisió privada catalana, de 15.30 h a 16 hores. El presentador conduirà Justo Ahora en format d'entrevista, on diàriament parlarà amb personatges destacats que hagin tingut relació amb la vida professional del locutor. Hi acudiran convidats de l’àmbit de la política, la música o la comunicació. El primer convidat, segons elmondelatele.cat, serà el periodista i crític de televisió de La Vanguardia Víctor M. Amela. 

Produït per Radio TeleTaxi, el nou espai s’emet en una franja on les dades d’audiència del canal es mouen entre el 0 i el 0,5%. A més, serà en català i en castellà, i arriba després que el presentador tingués un cara a cara polèmic amb la directora de la cadena, Marta Polo, en el seu programa La gran contradicció.

stats