Max oferirà més de 3.600 hores dels Jocs Olímpics 2024

La plataforma de 'streaming' té un acord amb el COI per emetre les principals competicions olímpiques

1 min
L'equip que comentarà els jocs a Max

BarcelonaLa plataforma de streaming Max (abans HBO Max), de la qual forma part Eurosport, oferirà totes les competicions dels Jocs Olímpics, que se celebren entre el 26 de juliol i l'11 d'agost a París. Segons l'acord signat entre Warner Bros Discovery (grup propietari de Max) i el Comitè Olímpic Internacional (COI), RTVE –a través de La1, Teledeporte i La 2– també podrà oferir alguns continguts olímpics, però en el seu cas es limiten a 400 hores de tots els esports que competeixen als jocs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Avui Max ha detallat que els clients de la plataforma, independentment de la tarifa que paguin o de si estan subscriptors al pla que inclou l'extra d'esports, tindran accés a 3.600 hores de continguts olímpics. Dins de la plataforma, Eurosport tindrà set nous canals temàtics centrats en els principals esports olímpics (esports de raqueta i golf, esports artístics, futbol, bàsquet, esports de contacte, handbol i voleibol). Aquests set canals se sumen a Eurosport 1, que farà seguiment de les disciplines olímpiques clàssiques; Eurosport 2, que cobrirà tots els esportistes espanyols, i un últim canal que oferirà les millors proves en qualitat 4K.

Per fer la cobertura dels Jocs Olímpics, Max tindrà un equip de 50 comentaristes format per exesportistes com els tenistes Àlex Corretja i Carla Suárez-Navarro, els ciclistes Alberto Contador i Dori Ruano o l'entrenador de bàsquet Manuel Piti Hurtado. Els últims a incorporar-se al grup són l'exfutbolista Virginia Torrecilla i el piragüista Cristian Toro, campió olímpic a Rio 2016.

stats