Televisió

L'estat de salut de María Teresa Campos empitjora

La presentadora va ingressar aquest diumenge en un hospital de Madrid

1 min
María Teresa Campos

BarcelonaLa salut de María Teresa Campos ha empitjorat en les últimes hores, segons ha confirmat l'hospital de Madrid on està ingressada des de diumenge. La família de la presentadora va comunicar que Campos, de 82 anys, estava en "estat greu". La salut de la coneguda com a "reina dels matins" fa temps que és delicada, i per això les seves aparicions públiques s'han reduït molt.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diumenge el servei de medicina interna de l'hospital universitari Fundación Jiménez Díaz va confirmar que Campos havia ingressat per un quadre d'"insuficiència respiratòria aguda". "El seu pronòstic actual és reservat, dins de la gravetat", van detallar. Tant el comunicat d'avui en què es confirmava l'empitjorament de Campos com el d'ahir s'han fet a petició de les filles de la presentadora, Carmen Borrego i Terelu Campos.

El maig del 2017 Campos va patir un ictus que va afectar-li la visió i la va obligar a estar ingressada durant vuit dies. Nou mesos després va haver de tornar a passar per l'hospital per ser intervinguda d'un quadre de suboclusió intestinal. El 2021 va tornar temporalment a l'activitat professional amb el programa d'entrevistes La Campos móvil, a Telecinco.

L'empitjorament de la salut de Campos coincideix amb la decisió de Telecinco d'aturar el programa homenatge que estava preparant sobre ella. El format era una proposta de les filles de la periodista, que tenien previst participar-hi també. La primera havia de ser la directora del programa, mentre que la segona n'havia de ser la presentadora. Finalment, però, Mediaset ha decidit no continuar endavant.

stats