Esports

TV3 emetrà en directe la Champions femenina de futbol

La Corporació ha arribat a un acord amb DAZN i oferirà un màxim de 10 partits

ARA
1 min
Aficionats del Barça veient la final de la Champions femenina.

BarcelonaLa Champions femenina de futbol es podrà veure per TV3 i per la plataforma 3Cat. Ho ha anunciat avui el director de la cadena, Sígfrid Gras, durant la seva compareixença a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. "Hem arribat a un acord amb DAZN, la plataforma global líder de streaming de l’esport, per a la transmissió d’un màxim de 10 partits de la UEFA Women´s Champions League del Futbol Club Barcelona, que és l’actual campió de la competició", ha detallat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gras ha avançat que les retransmissions començaran el dimecres 13 de desembre, amb l'emissió del Rosengard - FC Barcelona, per TV3 i 3Cat, que començarà a les 18.30 h. Les encarregades de narrar el partit seran Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués. Les retransmissions televisives se sumen a les que ja fa Catalunya Ràdio de la mateixa competició.

La corporació ha detallat que a TV3, Esport3 i 3Cat es podran veure en directe tres partits de la fase de grups, els dos partits de quarts de final, els quatre partits de semifinals i la gran final de San Mamés, sempre que el Barça femení la disputi.

En aquesta Champions el Barça ja suma dues victòries. Va arrencar guanyant de forma contundent el Benfica al Joahn Cruyff, i va continuar imposant-se a l'Eintracht de Frankfurt després de sobreposar-se a un gol en contra. La final de la Champions se celebrarà el 25 de maig a l'estadi de San Mamés.

stats