Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: José Castro, Cesc, Vladímir Putin

JOSÉ CASTRO El jutge que ha interrogat Iñaki Urdangarin no menysté cap fil per estirar en la investigació sobre les actuacions presumptament delictives de l'Instituto Nóos. Ahir va entretenir-se en qüestions com els llocs a què dedicaven més estona les assistentes per netejar o com es va intentar desgravar fiscalment la compra d'un termos. La minuciositat del magistrat va impacientar força alguns advocats que eren a la sala.

CESC El jugador del Barça va fer ahir un tuit de disculpa als seus excompanys de l'Arsenal, els partits dels quals sol mirar, perquè a l'hora en què jugaven (després de dinar) havia de fer la migdiada reglamentària prèvia a un partit. El Reial Madrid, però, va jugar a les 16 hores, i tots els jugadors blaugranes va fer pinya per veure'l a l'hotel on s'allotjaven a Madrid. Ai, això que no es miren els partits...

VLADÍMIR PUTIN Rússia celebra eleccions presidencials el 4 de març, però aquest cap de setmana ha viscut un simulacre electoral inèdit. Els electors podien votar per Napoleó, Churchill, Alexandre Magne o Pere el Gran. No té gaire misteri endevinar qui va guanyar. Sí, torna el tsar. I Vladímir Putin ja s'hi veu.

Riure, malgrat tot

Més continguts de