12/01/2012

Els cromos: Mario Draghi, Mariano Rajoy, Boi Ruiz

1 min

MARIO DRAGHI. El president del Banc Central Europeu va ser enxampat a Roma per fotògrafs italians mentre conduïa sense cinturó de seguretat i parlava per mòbil sense auriculars. Segons el setmanari Oggi , la infracció podria costar-li 10 punts del carnet i fins a 700 euros de multa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MARIANO RAJOY. L'executiu que presideix el polític gallec va prenent forma en tots els nivells. Aquests dies s'estrenen molts nous caps de premsa i directors de comunicació dels diversos ministeris. Ahir, aprofitant el ple que se celebrava al Congrés de Diputats, els passadissos de la cambra van convertir-se en un formiguer de periodistes a la caça dels números de telèfon dels flamants responsables de premsa, que tenien un ull en els seus excompanys de batalles i l'altre en el seu nou cap, no fos cas que el perdessin de vista.

BOI RUIZ. A la mateixa hora que el conseller de Salut defensava en roda de premsa la compatibilitat de Josep Prat com a president de l'ICS i director de la societat Innova de Reus, amb participació privada, l'alcalde de Reus anunciava tot content que Prats havia presentat la dimissió.

stats