TOVALLONS NEGRES

Rigau al Tibet

Lectors, us escric per demanar-vos un Verkami. No és per anar al bar. És per ajudar a trencar el silenci dels intel·lectuals espanyols i catalans amb el judici a Mas, Ortega i Rigau. Se’ls acusa de posar unes urnes de cartró, per simular una consulta que el govern espanyol no ens permetia. No hi ha hagut cap manifest, cap tuit de suport, cap paraula d’aquelles que queden bé abans del concert. I trobo que cal. D’aquí que us demani pasta.

Per aconseguir els meus plans necessitem sis metres de roba de color carbassa (dos per cap), que podem adquirir a la botiga Ribes i Casals. Te la venen per metres i anar-hi fa molta il·lusió, perquè els dependents tallen amb unes tisores esmoladíssimes. I no fan el moviment característic de moure el dispositiu entrecreuat amunt i avall, amb els dits polze i cor, sinó que, obertes, les deixen lliscar per la roba. També necessitem unes espardenyes (d’estar per casa, en un basar xinès) i si no en trobem, uns crocs (de la talla de cada un dels acusats). També necessitem una patronista que els prengui les mides i un sastre que els confeccioni unes túniques. També necessitarem un mandala gegantí, però em penso que del Fòrum de les Cultures en devia sobrar algun, que deu ser al magatzem dels mals endreços de l’Ajuntament, amb l’arbre de Nadal que funcionava a pedals (per això només compto diners de transport).

Com veieu, es tracta de disfressar-los a tots tres de tibetans. D’aquesta manera, asseguts al banc dels acusats despertaran la simpatia progressista dels intel·lectuals espanyols. Ara els d’ El gusto es nuestro estan de gira. No em direu que, si es pensen que són tibetans, no començaran amb un “ Nanit, Barcelonaaaa. Ante todo... chasgracias...! Queremospresar nuestra solidaridaz por esos tres tibetanos... yeah...! sentaos en el banquillo de lojacusados pol·la democracia! Por algo tan simple como votar! ” No pot fallar.

Més continguts de