07/12/2020

Inconstitucional

2 min

Mare meva, no m’ho puc creure, és que no! El rei emèrit no va ser a Espanya, pàtria del seu cor, el Dia de la Constitución. Però si quan de tu s’allunya d’enyorança es mor! No se m’acut activitat més inconstitucional.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Les raons per les quals no era a prop dels pares de l’esmentat llibre, així com dels diversos militars jubilats amb vel·leïtats literàries que li escriuen cartes a son fill, han de buscar-se, precisament, en la Constitució. Si el llibre diu que tots els espanyols són iguals i ell, posem pel cas, té una pastarrufa amagada que no tributa, i que li va regalar un col·legui, ha de marxar crosses ajudeu-me per no córrer la sort del desgraciat del seu gendre, perquè demostra, precisament, que d’igualtat res.

Com a fidel servidora i admiradora d’Albert I, el fill il·legítim de Joan Carles, cambrer de la Bisbal, pastat a ell, considero que el seu germà petit, Felip, hauria de donar unes explicacions sobre el pare de tots dos. Llegim a l’ARA que el patriarca del negoci familiar, Joan Carles, tindria certes ganes, ara mateix, de regularitzar més de mig milió d'euros. És allò que passa. Tens un pot amb monedes i bitllets que t’ha anat donant la tieta Pura per comprar-te calcetes, i al final, un dia, els comptes amb els nens i veus que hi tens més de mig milió. I cap a regularitzar s’ha dit! No t’ho esperaves, haver estalviat tant.

Pel discurs de Nadal espero amb candeletes que Felip, a banda de dir-nos que “resistiré” i que “juntos somos más fuertes” ens digui, també, que “juntos somos más ricos”. Perquè és veritat! Jo vull ser Borbona. I si per ser Borbona em toca anar als toros, com l’Elena, em dono per ben pagada.

stats