País Valencià 06/08/2021

El 64,5% de la població major d'edat del País Valencià ja té la pauta completa

La previsió és que tot l'alumnat de més de 12 anys comenci el curs amb almenys una dosi

Ara
1 min
Una jove rep la seva primera dosi de la vacuna a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

ValènciaEl 64,5% de la població major d'edat del País Valencià ja té la pauta completa de la vacuna contra el coronavirus i ara l'objectiu és aconseguir el 70% la tercera setmana d'agost. Així ho va avançar ahir dijous el cap del Consell, Ximo Puig, en declaracions als periodistes després de reunir-se al Palau de la Generalitat Valenciana amb el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va completar la informació explicada per Puig i va anunciar que la setmana vinent començarà a vacunar-se la població de 18, 17 i 16 anys, que correspon als cursos de batxillerat, formació professional i 4t d'ESO. Després, les dues setmanes següents serà el torn del grup d'edat de 12 a 15 anys. Aquest nou termini suposa un avançament de més de dues setmanes respecte al calendari inicialment previst, de manera que abans de començar el curs tot l'alumnat de més de 12 anys (inclosos) començarà les classes amb, almenys, una dosi administrada.

L'anunci va coincidir amb la notificació de 2.073 casos (224 menys) des de l'última actualització i set noves defuncions en els últims set dies (un menys). Pel que fa als hospitals valencians, hi ha 625 persones ingressades, 107 de les quals en unitats de crítics.

stats