'Je suis Cañizares': una campanya viral en suport a l'arquebisbe de València

Una associació jurídica engega una iniciativa a les xarxes socials per solidaritzar-se amb el cardenal, investigat per un possible delicte d'odi

El Centre Jurídic Tomás Moro ha engegat una campanya a les xarxes socials de suport a l'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, sota el lema 'Je suis Cañizares-Llibertat per a la veritat'. Segons ha informat aquest centre jurídic en un comunicat, aquesta campanya neix davant "els atacs que està rebent l'arquebisbe de València per manifestar una opinió que és majoritària entre els espanyols".

La Fiscalia provincial de València  ha obert diligències d'investigació penal per determinar si el cardenal arquebisbe de València va cometre un delicte d'odi en unes declaracions en les quals va defensar el "bé de la família cristiana" davant "l'imperi gai i ideologies feministes".

"El Centre Jurídic Tomás Moro es veu en la necessitat de donar suport a la llibertat que hauria d'emparar tots els espanyols en el seu dret de dir la veritat", subratlla l'entitat en el comunicat. Així, mostra el seu suport a la postura de Cañizares i, com ell, assegura que "repugna la nostra consciència utilitzar la neollengua que exigeix que parlem de gènere en comptes de sexe" i ha destacat que la família està sent "greument atacada per la política amb suport de grups feministes i de gènere".

"Pensem que la ideologia de gènere és perversa i constitueix una dictadura silenciosa destructora de la humanitat", afegeix el comunicat, que lamenta que " socialment no es fa prou per defensar la família".

Per això, ha llançat la campanya ' Je suis Cañizares - Llibertat per a la veritat' i el 'hashtag' #JeSuisCañizares per proclamar "que la ciutadania espanyola és prou intel·ligent i valenta per no ser fàcilment dominada per ideologies totalitàries".

El Centre Jurídic Tomás Moro és una associació integrada per personalitats de l'àmbit jurídic que té com a objectiu "la defensa de la dignitat de la persona, de la família i dels drets humans, i especialment, la protecció del dret a la vida de l'embrió humà".

D'altra banda, també l'associació 'Hazte oir' ha engegat una recollida de signatures en suport a Cañizares, i assegura que més de 62.000 persones han donat suport ja a la seva proposta perquè grups polítics amb representació al consistori valencià frenin la proposta de València en Comú de reprovar l'arquebisbe per les seves declaracions.

El + vist

El + comentat