País Valencià 11/06/2013

El jutjat suspèn l'acte de conciliació entre González Pons i la PAH perquè no han pogut citar el diputat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca expressa la seva sorpresa per no poder notificar la citació judicial a un representant públic "amb lloc de treball conegut"

Efe
1 min

ValènciaEl jutjat de primera instància número 12 de València ha suspès l'acte de conciliació previst per demà entre la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i el diputat i vicesecretari d'estudis i programes del Partit Popular, Esteban González Pons, sense fixar una nova data. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià, la suspensió obeeix a la impossibilitat de citar el dirigent del PP.

En un comunicat, la PAH de València ha expressat la seva sorpresa per la falta de notificació "precisament d'un representant públic, amb domicili i lloc de treball conegut, més quan l'acte de conciliació ha estat anunciat per diversos mitjans de comunicació i és notori el seu coneixement pel senyor González Pons".

La citació s'havia fixat després d'estimar el jutjat una demanda presentada per la PAH de València, en la qual acusa el parlamentari popular d'haver "faltat de manera total i absoluta a la veritat" en el relat que va fer sobre l''escrache' que l'entitat va organitzar a la casa que té el diputat a València, el 20 de març.

La demanda de conciliació és, segons va manifestar la PAH el dia de la seva presentació, el pas previ a la presentació d'una querella "per injúries i calúmnies" en relació amb les declaracions de González Pons sobre l''escrache' al seu habitatge.

stats