País Valencià 18/11/2013

El president Alberto Fabra creu que l'actitud de Camps respecte de la declaració de Nóos "no és censurable"

El cap del govern valencià ha dit que espera que Camps contesti totes les preguntes del cas Nóos en el "menor temps possible"

Efe
1 min

Vila-realEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat avui que la conducta de l'expresident Francisco Camps, que no va poder ser localitzat aquest cap de setmana pel jutge José Castro per declarar en relació amb el cas Nóos, "no és censurable".

Fabra ha fet aquestes declaracions a Vila-real (la Plana Baixa), on ha inaugurat el Palau de Justícia de la localitat, en ser preguntat per l'"actitud" de Camps, en donar com a domicili per a notificacions el seu despatx del Consell Jurídic Consultiu.

Fabra ha dit que ha "llegit" que a Camps el jutge Castro no l'ha pogut localitzar, però ha assenyalat que l'actitud de l'expresident és "de col·laborar". "Per descomptat haurà de contestar a les preguntes, com bé sap, i espero que ho faci en el menor temps possible, però no crec que hi hagi hagut cap altra conducta que sigui censurable", ha afegit el cap del govern valencià.

El president ha contestat així després que la declaració per escrit i com a testimoni de Camps prevista aquest cap de setmana a València en relació amb el cas Nóos hagi hagut de ser ajornada perquè el jutjat d'instrucció número 3 de Palma no el va poder localitzar.

stats