País Valencià 06/07/2017

Arrenca l'11a edició del Feslloch amb Manel com a cap de cartell

La localitat de Bell-lloc acollirà entre avui dissabte el festival més representatiu de la música en valencià

Ara
1 min
Milers de persones gaudiran del Feslloch, que des de l'any passat compta amb un escenari amb cabuda per a més públic.

ValènciaLa menuda localitat de Bell-lloc (Plana Alta) rebrà entre avui i dissabte una allau de visitants que, un any més, pretenen gaudir de la millor música en valencià al seu festival més representatiu, el Feslloch.

El cartell del festival, que enguany celebra la seva 11a edició, està encapçalat per bandes com Manel, ZOO, Animal, Smoking Souls o El Diluvi. També destaca l’espectacle de producció pròpia 'Feslloch a banda', protagonitzat per Feliu Ventura, Xavi Sarrià (Obrint Pas) i Josep Nadal (La Gossa Sorda).

Els bascos Huntza seran la formació convidada d’aquesta edició, mentre que l’actor Xavi Castillo aportarà el toc humorístic. La programació de concerts es completa amb una llarga llista de grups de tots els territoris de parla catalana, com són Gener, Oques Grasses, Ebri Knight o Pepet i Marieta, entre d'altres.

Cartell de l'edició d'enguany del Feslloch.

Presentacions literàries i d'iniciatives socials

El Feslloch també ha preparat una sèrie d’activitats paral·leles que inclouen jocs, presentacions i competicions esportives, entre les quals destaquen la presentació de llibres com les obres corals ‘País Valencià, avui i demà’ i ‘El País Valencià que volem’. També es difondran iniciatives socials com #LaClau, que promou l'organització juvenil Arran sobre la importància de l'autogestió juvenil, i el projecte ‘Te’n podria dir mil’, sobre "la manca de referents femenins a la nostra societat".

stats