País Valencià 19/04/2016

Arxivada la denúncia per tràfic de drogues contra la filla del president de les Corts Valencianes, Enric Morera

El jutge sobreseu el cas després que un informe de toxicologia determini que la jove no portava substàncies il·legals

Ara / Europa Press
2 min
El diputat de Compromís, Enric Morera, ha jurat i promès aquest divendres el càrrec de president de les Corts Valencianes. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaEl jutge de Castelló encarregat d'instruir el cas ha acordat arxivar la denúncia per tràfic de drogues contra la filla del president de les Corts Valencianes, Enric Morera. L'arxiu s'ha produït a instàncies del fiscal després que l'informe de toxicologia determinés que les substàncies que se li van confiscar al mes d'agost durant un control policial quan anava camí del festival Rototom Sunsplash no són il·legals.

El president del Parlament valencià, Enric Morera, ha explicat aquest dimarts que el jutjat ja els ha notificat l'arxiu de la denúncia, de manera que ha quedat demostrat que la seva filla "no portava el que es deia". Així, ha lamentat la situació "injusta" que va viure al mes d'agost, quan va ser detinguda, i ha afirmat que aquest dimarts oferirà la seva visió dels fets ocorreguts.

Els fets es remunten al mes d'agost del 2015, quan agents de la policia local de Benicàssim van detenir la filla de Morera per un suposat delicte contra la salut pública, després de ser presumptament sorpresa amb set grams d'amfetamines quan anava amb uns amics al festival Rototom Sunsplash. La jove va passar la nit al calabós de la comissaria i el seu cotxe va ser traslladat a dependències policials.

Morera ha lamentat en un escrit publicat a les seves xarxes socials que amb la detenció de la seva filla "es va construir una gran mentida amb la voluntat de fer mal". "I en van fer", afegeix. Alhora, el president de les Corts i secretari general del Bloc demana que "deixin de perseguir" la seva filla i que si per cas, que l'ataquin a ell. "Tinc una activitat pública i estic preparat, fa anys, però en política tot no val", assenyala.

stats