País Valencià 09/04/2013

El PP valencià celebra la ratificació de l'absolució de Camps i demana la dimissió del socialista Ximo Puig

El portaveu parlamentari, Jorge Bellver, creu que s'hauria de demanar explicacions als socialistes valencians per presentar un recurs que "ni la Fiscalia va valorar"

Acn
1 min
El portaveu parlamentari del PP, Jorge Bellver.

ValènciaEl portaveu del grup popular a les Corts Valencianes, Jorge Bellver, ha celebrat aquest dimarts la ratificació de l'absolució de Francisco Camps i Ricardo Costa per part del Tribunal Suprem. A través d'un comunicat, Bellver ha dit que "la justícia ha sigut clara i contundent en dues ocasions, pel que fa al procés judicial" que jutjava si els dos diputats del PP havien rebut regals de la trama Gürtel.

El síndic del PP ha assegurat que el PSPV-PSOE, acusació popular en el cas i autor del recurs de cassació contra la sentència absolutòria, ha d'assumir la seva responsabilitat després de la decisió del Suprem. Així, Bellver ha apuntat directament al líder socialista, Ximo Puig, a qui ha demanat que dimiteixi. "Ara hauríem de demanar explicacions als socialistes valencians, els quals van instar un recurs de cassació davant el Suprem que ni tan sols la Fiscalia va valorar fer", ha dit.

El portaveu popular ha manifestat el seu "absolut respecte a les decisions judicials" però s'ha felicitat per la decisió del Suprem. "Estàvem segurs que s'havia de ratificar l'absolució de Camps i Costa", conclou el comunicat.

stats