País Valencià 01/02/2016

La portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Carolina Punset, ocuparà l'escó de Girauta al Parlament Europeu

Salva Almenar
1 min
La portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Carolina Punset, ha sol·licitat modificar l'Estatut per eliminar els aforaments. / ACN

ValènciaLa fins avui portaveu de Ciutadans (C's) a les Corts Valencianes, Carolina Punset, ha decidit canviar de Parlament i pròximament posarà rumb a Brussel·les per substituir al Parlament Europeu l'actual diputat al Congrés Juan Carlos Girauta, que ostentava el càrrec d'eurodiputat fins a les eleccions del 20 de desembre.

En roda de premsa, Punset ha explicat que ha pres aquesta decisió "després de meditar durant mesos" si deixar el Parlament valencià o no, "tenint en compte aspectes personals, professionals i polítics". Qui va encapçalar la candidatura de C's al País Valencià en les eleccions del 24 de maig ha assenyalat que la seva marxa de les Corts no ha estat "buscada", sinó que l'havia "d'afrontar" per la renúncia de Juan Carlos Girauta.

Tot i que Punset ha deixat en mans del partit l'anunci del seu substitut, l'exportaveu ha dit que el rumb que ha de seguir el partit és el de "tenir personalitat pròpia" i que no se'ls pugui titllar de ser "la marca blanca del PP".

stats