País Valencià 09/07/2013

Els militants i simpatitzants de Compromís podran fer les seves aportacions al reglament de primàries

La comissió executiva de la coalició ha aprovat una proposta sobre el reglament de primàries per escollir els candidats electorals de Compromís

Acn
1 min

ValènciaLa comissió executiva nacional de Compromís ha aprovat una proposta sobre l'elaboració del reglament de primàries de la coalició. Segons han informat, la proposta ha estat aprovada per unanimitat i dóna per conclòs el treball fet per la comissió d'organització ampliada de primàries, en què s'han recollit les aportacions i els documents realitzats sobre els criteris que han de regir el procés.

A partir d'aquest moment, Compromís obre un període en què la militància, els simpatitzants i la ciutadania en general pot fer arribar a la l'executiva, a través de la pàgina web de la coalició, les aportacions i propostes per a l'elaboració del reglament definitiu de primàries. Compromís ha assenyalat que els debats, documents, reflexions i aportacions es faran públics a través de la mateixa pàgina web de la coalició.

La coalició té previst concloure el procés de consens sobre el reglament de primàries al llarg de la tardor del 2013 per passar a la seva aprovació definitiva pel consell general de Compromís. Les eleccions europees del 2014 seran els primers comicis en què la coalició aplicarà el seu reglament de primàries per triar els seus candidats.

stats