País Valencià 05/10/2012

El vicepresident Ciscar sobre la imputació de Blasco: "Jo ho deixaria tot i me n'aniria a la meva casa"

El número dos del govern valencià assegura que si ell estigués imputat en un cas de corrupció plegaria, però "respecta" la decisió personal de cadascú

Salvador Almenar
1 min
José Císcar, portaveu i vicepresident del govern valencià

ValènciaEl portaveu i vicepresident del govern valencià, José Ciscar, ha llançat un missatge clar i contundent a l'exportaveu parlamentari del PP, Rafael Blasco, imputat aquesta setmana en el conegut "cas de la Cooperació" que investiga el frau de les ajudes al Tercer Món. Preguntat sobre què faria en el cas que ell estigués imputat en una causa judicial, Ciscar s'ha mostrat contundent: "Jo ho deixaria tot i me n'aniria a la meva casa".

El vicepresident valencià ha matisat, però, que eixa decisió li correspon al propi Blasco "doncs l'acta de diputat correspon a la persona i continuar o marxar-se és sempre una decisió de naturalesa estrictament personal". D'aquesta manera Ciscar dona suport al president Fabra que ahir, preguntat per la mateixa qüestió, va dir que "Blasco ja és major com per saber què ha de fer". Amb aquesta afirmació el president valencià contestava al desafiament que hores abans li havia fet l'exportaveu del PP en assegurar que deixaria el seu escó "si el president li ho demanés".

Aquestes declaracions del president de la Generalitat Valenciana i l'exportaveu del seu grup parlamentari fa palès la poca sintonia que hi ha entre tots dos. Fabra sempre ha justificat la presència de deu imputats a les files del grup parlamentari popular al·legant que ell no pot fer fora els diputats que tenen la seva acta en possessió i sempre ha deixat la responsabilitat de dimitir en els propis imputats. Una solució que no ha tingut efecte en cap dels casos de corrupció que esquitxen els escons del PP en les Corts Valencianes.

stats