País Valencià 08/10/2019

Detenen un jove acusat d'abusar de la seva neboda de quatre anys i provocar-li un papil·loma

El presumpte autor, de València, es va entregar al saber que el buscaven

Ara
1 min

La Policia Nacional ha detingut a València un jove de 29 anys acusat d'abusar sexualment de la seva neboda de quatre anys i de contagiar-li un papil·loma, situat generalment a la mucosa o a la pell dels genitals externs o en la regió perianal. El presumpte autor dels fets s'ha entregat a la policia al saber que l'estaven buscant.

Els fets es van començar a investigar quan els pares de la nena de quatre anys van observar que la menor presentava una ferida en la zona anal i la van portar al pediatre. A l'Hospital de València li van fer una biòpsia i van veure que patia un tipus de berruga genital. L'origen d'aquesta malaltia podria ser el fregament amb una persona que ja la tingués, ja que la forma de transmissió és sexual, i és necessari que hi hagi contacte de pell amb pell.

Més endavant, la policia va esbrinar que el tiet de la víctima havia estat al càrrec de la nena, que ja no volia quedar-se amb el seu parent. Quan els pares li van preguntar com jugava el seu oncle, que té antecedents penals, la menor va respondre que apagava el llum i li tocava el cul amb "una punxa".

stats