Successos
País Valencià 28/07/2022

Detenen cinc homes per agredir sexualment tres menors a València

Els acusats van assetjar el grup i van fer tocaments a les noies

Ara
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

ValènciaAgents de la Policia Nacional han detingut cinc homes d'entre 22 i 28 anys acusats d'agredir sexualment tres noies en un carrer de València. El succés, avançat pel diari Las Provincias, va tenir lloc dissabte passat cap a les 5 de la matinada. Agents de policia van poder presentar-se al lloc dels fets i comprovar-los gràcies a una trucada telefònica que els havia alertat d'un robatori. Una vegada allí, van observar cinc homes que estaven envoltant de manera intimidatòria un grup de tres noies i un noi, que va resultar que eren menors d'edat.

Els agents van separar els sospitosos de les menors, que estaven demanant auxili, i van esbrinar que els detinguts havien seguit les víctimes demanant-los diners. Posteriorment, les van envoltar i van començar a fer-los tocaments a les parts íntimes. A més, un dels sospitosos va col·locar un tallaungles en el coll del noi que les acompanyava mentre li demanava diners i la resta d'arrestats registraven les bosses de les noies.

Durant l'actuació policial es va personar en el lloc un home que va explicar als agents que li havien robat les claus, diners i dos mòbils i que un dels telèfons estava geolocalizat en aquell punt. Els policies van localitzar els aparells robats en un contenidor pròxim i els van tornar al seu propietari.

Els agents van detenir els cinc homes com a presumptes autors d'un robatori amb violència, agressió sexual i furt. Quatre dels cinc sospitosos tenen antecedents policials. Els detinguts van passar a disposició judicial, mentre que les quatre víctimes menors van ser entregades als seus tutors legals.

stats