Violència masclista
País Valencià 22/03/2023

Detenen cinc homes per diverses agressions sexuals a Castelló de la Plana i Alacant

La delegada del govern espanyol ha demanat la implicació de la ciutadania i les víctimes que "denuncien" els atacs

Ara
1 min
Un vehicle de la Policia Local de Castelló de la Plana.

ValènciaCinc homes han sigut detinguts aquesta setmana al País Valencià acusats d'haver comès diverses agressions sexuals a Castelló de la Plana i Alacant. Així ho ha confirmat aquest dimecres la delegada del govern espanyol al País Valencià, Pilar Bernabé, que ha demanat la implicació de la ciutadania i les víctimes que "denuncien" els atacs per lluitar contra la violència masclista.

Tal com va avançar el periòdic Mediterráneo, a Castelló de la Plana els detinguts han sigut tres homes, als quals cal sumar un altre home que únicament ha sigut identificat, per les agressions sexuals que van patir quatre dones durant les festes de la Magdalena que es van celebrar la setmana passada.

En el cas d'Alacant, els arrestats són dos homes de 22 anys per presumptament haver violat una menor de 14 anys als lavabos d'un supermercat del barri del Pla dimarts a la tarda. Els fets, avançats aquest dimecres pel diari Información, haurien tingut lloc després que els sospitosos aprofitessin que la nena estava sola per amenaçar-la amb un ganivet i agredir-la sexualment en dues ocasions. El primer atac va tindre lloc als lavabos i el segon en un espai pròxim a l'establiment on els acusats van obligar la menor a acompanyar-los per continuar agredint-la. Pilar Bernabé ha assegurat que gràcies a la denúncia de la víctima els detinguts van ser "immediatament identificats" després de l'atac i s'ha felicitat per l'"eficàcia policial".

stats