Publicitat
Publicitat

La direcció del PP, disposada a intervenir en la crisi dels populars valencians

La portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Carmen Contelles, ha anunciat avui que va a presentar la seva candidatura a la presidència provincial

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha advertit avui a la direcció dels populars valencians que a Madrid estan disposats a "intervenir el que sigui necessari" en la província de València per a acabar amb la divisió interna i aconseguir la unitat de cara al seu congrés.

Maíllo ha considerat "greu" i alguna cosa "bastant estranya” que la Junta Directiva Provincial del PP d'ahir acabés sense acord sobre el comitè organitzador del congrés i ha avançat que la direcció nacional del partit ho seguirà intentant.

El coordinador general del PP ha remarcat que disposa dels "mecanismes necessaris" per a acabar amb situacions que perjudiquin a les sigles i afectin a la dignitat dels afiliats. Maíllo ha reconegut en clau electoral que la divisió interna influeix "negativament als reptes futurs" i ha assegurat que el PP del País Valencià "necessita unitat després de tot el que ha passat, i una sola candidatura".

Contelles anuncia la seva candidatura

La portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Carmen Contelles, ha anunciat avui en les xarxes socials que va a presentar la seva candidatura a la presidència del PP en la província de València per a "recuperar l'orgull de ser populars".

En un vídeo, Contelles assegura estar "molt il·lusionada" per la nova etapa que encara el PP de la província de València i agrega que presenta la seva candidatura perquè creu que "és necessari tornar a recuperar l'orgull d'ésser del PP i de la província de València", i perquè necessiten "fer junts un projecte guanyador per al 2019".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT