País Valencià 14/02/2014

Coro falla un penal i l'Elx empata amb l'Osasuna (0-0)

Els navarresos han aguantat ferms en defesa arrencant un punt al Martínez Valero

Damián Suárez lluitant amb Francisco Silva de l'Osasuna

ElxL'Elx ha perdut una gran oportunitat de sumar els tres punts en fallar un penal contra un Osasuna defensiu però sense poder en atac (0-0). Els dos equips han jugat amb prudència durant els primers minuts, amb alguna ocasió local de Cristian Herrera.

L'Osasuna ha despertat als 19 minuts amb un xut d'Armenteros i una jugada del català Oriol Riera, però abans del descans l'Elx ha reaccionat. A la segona part, Coro ha fallat un penal als 59 minuts en xutar per sobre del travesser en la millor ocasió per desfer l'empat.

0 - Elx: Toño (Manu Herrera, m. 76) Damián, Lombán, Botía, Cisma, Manu del Moral, Rubén Pérez, Carlos Sánchez, Fidel (Aarón, m. 67), Coro i Cristian Herrera (Boakye, m. 83).

0 - Osasuna: Andrés, Bertrán, Arribas, Loties, Damiá, Cejudo (Nino, m. 85), Lolo (Loé, m. 73), Silva, Armenteros (Lobato, m. 67), Torres i Riera.

Àrbitre: Hernández Hernández (Comitè canari). Amonestacions als locals Coro, Damián i Carlos Sánchez, i els visitants Loties, Damiá i Lolo.