País Valencià 22/07/2013

L'exconsellera del PP Alicia de Miguel deixa l'escó de diputada a les Corts Valencianes

La també exportaveu del govern valencià assegura que la decisió l'ha presa perquè considera acabada la seva etapa política

Acn
2 min

ValènciaL'exconsellera valenciana de Benestar Social i exportaveu del govern valencià, Alicia de Miguel, ha presentat aquest dilluns la seva renúncia a l'acta de diputada del PP a les Corts Valencianes, segons han confirmat fonts del grup parlamentari popular.

En el seu escrit de renúncia a l'escó de diptuada, Alicia de Miguel considera tancada una etapa política i anuncia que es dedicarà a la seva professió, encara que aquesta decisió arribi pocs dies després que un testimoni assegurés davant el jutge instructor del cas Gürtel que va ser De Miguel, en la seva etapa com a consellera, qui va decidir que es contractés amb empreses de la trama.

Aquesta afirmació la va fer en seu judicial l'exsecretari autonòmic de Família i Solidaritat, Enrique Navarro, en el marc de la peça separada número 5 del cas Gürtel "valencià" referida a les contractacions de la Generalitat Valenciana amb les empreses del grup de Francisco Correa.

Navarro va declarar per un contracte amb l'empresa Orange Market, dirigida per Álvaro Pérez 'el Bigotes', de l'any 2007. El compareixent va assegurar que es va contractar amb Orange Market per instruccions de l'aleshores consellera Alicia de Miguel.

Tot i les sospites que envolten De Miguel, la fins avui diputada ha presentat aquest dilluns una carta de renúncia en què assegura que la decisió de deixar l'acta de diputada és deguda al final d'una etapa política i a l'inici del retorn a la seva activitat professional en el camp de la medicina.

L'exconsellera considera "un gran honor haver tingut l'oportunitat de representar i treballar per a la meua terra, per als valencians i valencianes, des de la militància en el PP". De Miguel agraeix al seu partit la confiança dipositada i anuncia que continuarà col·laborant amb el partit. "Crec en la política com a element fonamental per a la convivència democràtica", conclou.

El grup popular, al seu torn, ha agraït a Alicia de Miguel "la seva dedicació, força i entrega en la tasca parlamentària, en defensa dels ideals i principis del PP", i li ha desitjat "el millor", en aquesta nova etapa de la seva vida.

stats