País Valencià 03/12/2012

La factoria Ford d'Almussafes fabricarà 300.000 vehicles l'any 2014

El president de la companyia a Espanya ha presentat avui la comercialització del nou model Kuga que s'exportarà de la planta valenciana a 72 països

1 min
Presentació de la comercialització del model Ford Kuga a la planta d'Almussafes / SOLER / ACN

La companyia Ford té previst produir 300.000 vehicles l'any 2014 des de la planta valenciana d'Almussafes. Així ho ha destacat aquest dilluns el president de Ford Espanya, José Manuel Machado, durant l'acte d'inici de la comercialització del nou model Ford Kuga, que s'exportarà de la factoria valenciana a 72 països.

Machado ha assenyalat que amb la producció del nou Kuga i de la Transit Connect, el 2013 la planta valenciana ja incrementarà la seva producció en un 80% i arribarà a les 230.000 unitats. L'acte d'inici de comercialització l'ha presidit el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, el ministre d'Indústria, José Manuel Soria, i el president del govern valencià, Alberto Fabra.

El responsable de la compayia Ford a l'estat espanyol ha dit durant la seva intervenció que aquests plans de producció a València s'emmarquen en les noves inversions de l'empresa nord-americana amb un total de 1.112 milions. Del total de la inversió, 812 milions van destinats al nou Kuga i a la nova Ford Transit Connect (amb una dotació de 230 i 582 milions d'euros respectivament), mentre que els altres 300 milions es destinaran a altres produccions industrials.

José Manuel Machado ha explicat que amb aquests plans, Almussafes esdevé "planta de referència" per a la producció de vehicles del segment C, el que més en ven a Europa.

stats