País Valencià 13/03/2013

El president valencià confia a poder signar en breu l'alternança de la Fórmula 1 amb Catalunya

El cap de la Generalitat Valenciana revela que hi ha hagut una trobada amb el magnat Bernie Ecclestone i contactes amb el president Artur Mas per fixar les condicions

Acn
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assenyalat aquest dimecres que confia a poder signar en un període "breu" de temps l'acord per fer efectiva l'alternança de l'únic Gran Premi de Fórmula 1 que se celebraria a Espanya. Així ho ha indicat el cap del govern valencià durant la seva compareixença de premsa a Madrid, on ha sigut rebut pel president madrileny, Ignacio González.

El president valencià ha confirmat que ha tingut una trobada amb el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, i contactes amb el president del Govern, Artur Mas, per fixar un acord que passaria per celebrar el Gran Premi d'Espanya els anys imparells al circuit de Montmeló i els anys parells al circuit urbà de València.

Aquesta alternança tindria com a objectiu abaratir l'alt cost de l'organització de la cursa de Fórmula 1. El mateix Fabra ha recordat que l'any passat va suggerir al patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, la possibilitat d'abaratir el cost anual de la prova automobilística i que aquest abaratiment passa per l'alternança amb Catalunya.

stats