País Valencià 06/05/2013

Dues joves fugen d'un centre de menors de València després d'amenaçar i retenir una educadora

La direcció del centre ha denunciat els fets a la fiscalia perquè la policia pugui localitzar les menors

Acn
1 min

ValènciaLa direcció d'un centre de menors de la ciutat de València ha denunciat a la fiscalia de menors la fugida de dues joves la nit de divendres passat. Segons han confirmat a l'ACN fonts de la direcció general del Menor de la conselleria de Benestar Social, les dues joves, de 15 i 16 anys, van presumptament amenaçar, agredir i posteriorment retenir una educadora per poder fugir.

Les mateixes fonts han afegit que des que s'han conegut els fets, la conselleria ha iniciat el protocol establert denunciant la fugida a fiscalia i a la policia amb l'objectiu de localitzar les menors. L'educadora que va ser retinguda per les menors ha sigut acompanyada pel director del centre i rebrà suport per part de la direcció general del Menor.

En un comunicat emès per la conselleria de Benestar Social, la direcció general del Menor ha explicat que els centres de recepció de menors són centres de règim obert, on arriben menors com a mesura de protecció, i en els quals es realitza un primer diagnòstic per posteriorment derivar-los al recurs o servei més adient.

stats