Successos
País Valencià 12/09/2023

Una furgoneta mata dos ciclistes i fuig al municipi valencià de Montserrat

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un dispositiu per localitzar el conductor del vehicle

Ara
1 min
El punt on ahir va morir el ciclista lleidatà a l’impactar contra la barana protectora.

ValènciaDos homes de 70 i 73 anys han mort aquest dimarts atropellats per una furgoneta de repartiment a la carretera CV-405 entre els termes valencians de Torrent (Horta Sud) i Montserrat (Ribera Alta). La Guàrdia civil i la Policia Local de Montserrat continuen buscant el conductor del vehicle, que ha fugit.

L’accident ha tingut lloc a les 8.45 al punt quilomètric 8. Una unitat de Servei Vital Bàsic i una ambulància SAMU s’han desplaçat fins al lloc dels fets. No han pogut salvar la vida d’un dels ciclistes, però sí que han reanimat l’altre, que ha estat traslladat d’urgència a l’Hospital la Fe de València. Hores després ha mort a causa de les ferides.

L'atropellament també ha afectat un altre ciclista, que només ha patit ferides lleus i que ha relatat l’accident a À Punt. L'home ha dit que primer ha sentit un soroll i que després ha vist com el vehicle "ha envestit" el seu company i "l’ha catapultat". També ha detallat que la primera víctima era qui tancava el grup ciclista.

Tot i que inicialment la furgoneta s’ha aturat, finalment se n'ha anat sense assistir els ciclistes ferits. Segons han informat testimonis a la policia, el vehicle duia un bony ben visible.

stats