País Valencià 28/10/2013

Una dona de 77 anys mor en un incendi declarat en un pis del Grau de Gandia

El seu marit, de 75 anys, ha patit símptomes d'intoxicació, mentre que la néta del matrimoni, de 24 anys, ha resultat il·lesa

Efe
1 min

ValènciaUna dona de 77 anys ha mort aquesta matinada en l'incendi d'un pis del Grau de Gandia (la Safor), mentre que el seu marit, de 75 anys, ha resultat intoxicat i la seva néta, de 24 anys, il·lesa.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, el foc s'ha declarat cap a dos quarts de cinc d'aquesta matinada per causes que encara es desconeixen al menjador de la casa, situada al tercer pis d'un edifici de sis altures del carrer Llavador. Com a conseqüència del foc, una dona de 77 anys ha mort amb símptomes d'asfíxia per fum i cremades.

Al pis també hi havia el seu marit, de 75 anys, que ha estat atès per intoxicació, i la seva néta, de 24 anys, que ha resultat il·lesa. Els bombers, un cop dins l'habitatge, l'han confinat a la seva habitació, que estava lliure de fum, fins que no han apagat el foc. Els bombers també han rescatat els veïns del pis de dalt, que estaven atrapats a la balconada, i han evacuat a tot l'edifici.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat tres dotacions de bombers dels parcs de Gandia i Oliva i un sergent. Els treballs d'extinció han finalitzat poc abans de dos quarts de set d'aquest matí.

stats