País Valencià 23/03/2021

Un home apunyala la seva exparella i els fills i després se suïcida

La dona i els dos menors continuen ingressats en estat greu

Ara
1 min
Agents de la Guàrdia Civil inspeccionen el carrer de Massamagrell (l'Horta) on una dona hauria estat apunyalada pel seu exmarit

ValènciaUn home de 33 anys ha mort per les ferides que s'ha autoinfligit amb arma blanca després de, presumptament, ferir a gavinetades la seva exparella, de 43 anys, i els seus dos fills, una nena de 12 anys i un nen de 6.

L'agressió es va produir ahir diumenge al domicili de la víctima minuts abans de les 18 h, i va causar a la dona una ferida a l'abdomen. L'home també hauria clavat una ganivetada a la seva filla i un tall greu al coll al fill. Els dos menors van ser traslladats a l'Hospital General d'Alacant, on van ser operats d'urgència. En el cas de la mare, va ser ingressada a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi. Al domicili on es va produir la temptativa del crim també hi havia una dona d'edat avançada en cadira de rodes, que no va resultar agredida.

Segons fonts policials, l'home es va apunyalar a si mateix amb la intenció de treure's la vida i, tot que va arribar a ser traslladat amb vida a un centre sanitari sota custòdia de la Policia Nacional, poc després va morir per la gravetat de les ferides. Aquestes mateixes fonts han confirmat a l'ARA que el presumpte agressor no tenia antecedents policials ni tampoc constava cap denúncia prèvia per violència masclista. L'agència Efe ha informat que la dona i els seus dos fills continuen ingressats en estat greu.

Es tracta del segon intent d'assassinat d'una dona aquest mes de març al País Valencià, després que el 9 de març una altra dona, de 53 anys, resultés ferida de gravetat a Massamagrell (Horta) al ser apunyalada presumptament per la seva exparella.

stats