País Valencià 24/02/2013

L'Ajuntament de Gandia veta un mitjà local per publicar un foto on dicten un discurs a l'alcalde

En la imatge, difosa per la revista 'Gente de la Safor', es veu una noia de genolls, darrere el balcó del consistori, llegint el discurs que després Arturo Torró va reproduint a la plaça

Ara
1 min
Captura del web de 'Gente de la Safor', amb la imatge de l'alcalde fent el discurs de la Crida

BarcelonaL'Ajuntament de Gandia ha deixat de servir informació municipal a la revista 'Gente de la Safor' després d'hver publicat una fotografia de l'alcalde de la localitat, el popular Arturo Torró, fent el discurs de l'acte de la Crida des del balcó del consistori amb una noia fent-li d'apuntadora al darrera.

Segons el mitjà local, la imatge "ha motivant una furibunda reacció per part del govern municipal" i "ha prohibit" que la revista segueixi rebent la informació oficial municipal. Ni comunicats, notes de premsa, fotografies i d'altres materials que es proporcionen a tots els mitjans de comunicació acreditats al consistori.

Una "persecució" de l'alcalde

Segons el responsable de Comunicació de l'Alcaldia, José Miguel Villar, el consistori considera la imatge "humiliant per a les persones que hi apareixen", perquè "es tractava d'una publicació malintencionada sobre la persona de l'alcalde i de qui apareix a la imatge apuntant-li el text del seu discurs" davant la plaça, apunta 'Gente de la Safor'.

Compromís titlla la resposta de "censura"

La formació d'esquerres Compromís ha lamentat la mesura adoptada per l'ajuntament i ha demanat que el mitjà torni a rebre informació. El bloc ha expressat el seu suport a 'Gente de la Safor' i ha qualificat la decisió de l'ajuntament "un atac al dret de la llibertat d'expressió".

stats