País Valencià 01/03/2013

Mònica Oltra reconeix que li agradaria ser la candidata de Compromís a la Generalitat Valenciana

La portaveu adjunta de la coalició descarta encapçalar la llista de Compromís a l'Ajuntament de València perquè "no és la ciutat on viu"

Ara
1 min
MÒNICAOLTRA: "El PP valencià s'està podrint per dins"

ValènciaLa diputada i portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, no ha amagat avui que li agradaria ser la candidata de la coalició a presidir la Generaitat Valenciana en 2015. Oltra, qui ha fet aquestes declaracions en ser preguntada pel seu futur polític, ha dit, però, que ella és una més de "la molta gent" que li agradaria encapçalar la llista d'un projecte en el qual "tots estan molt a gust".

Tot i que la mateixa Oltra ha dit "que no és el moment per pensar en llistes", el debat en el sí de la coalició sobre la persona idònia per encapçalar el projecte en les eleccions autonòmiques de 2015 és una realitat. La coalició està disposada a fer unes primàries per triar el seu candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana. "És el moment de construir una alternativa de cara a eixos comicis", ha insistit Oltra.

Unes eleccions que, segons Mònica Oltra, significaran el "canvi de signe polític" en la Generalitat Valenciana després de 20 anys d'hegemonia del Partit Popular. Preguntada sobre el possible tripartit d'esquerres, Oltra ha dit que no és la fórmula que més li agrada, però que el govern que pugui substituir al del PP "dependrà dels resultats electorals".

Oltra ha aprofitat la compareixença davant els mitjans de comunicació per descartar la possibilitat de liderar la candidatura de Compromís a l'Ajuntament de València en 2015 "perquè no és la ciutat on viu" actualment. En aquest sentit ha apuntat, però, que no tindria cap problema en ser la candidata a Riba-Roja de Túria, localitat on resideix.

stats