País Valencià 11/07/2013

Un nen de dos anys mor ofegat a una piscina privada de Torrevella

És la quarta persona que mor ofegada al País Valencià des que va començar l'estiu

Efe
1 min

TorrevellaUn nen de dos anys ha mort ofegat a la piscina d'una urbanització de Torrevella (Baix Segura), segons han informat avui a Efe fonts de la Guàrdia Civil. El succés, confirmat per fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, es va produir cap a les 15.30 hores d'ahir, en circumstàncies que no han estat precisades.

El menor va ser trobat a la piscina per un familiar i traslladat a un centre de salut del municipi, on el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (Samu) en va certificar la mort. Pel que sembla, segons fonts de l'institut armat, el nen és de nacionalitat alemanya i es trobava de vacances amb els seus familiars en aquesta urbanització de la localitat alacantina de Torrevella.

Aquesta mort és la quarta d'aquest tipus que es produeix al País Valencià des que va començar l'estiu. A més del nen alemany, en les últimes setmanes han mort un nen de quatre anys en un col·legi privat a Godella, un altre nen de sis anys a la piscina d'un xalet d'una urbanització de Monserrat i un home de 40 anys a la piscina municipal de la localitat de Xirivella.

stats