País Valencià 06/04/2016

Pablo Casado, sobre els regidors imputats del PP de València: "Si s'obre judici contra ells han de deixar l'acta"

Si la direcció estatal del partit no resol expulsar els edils investigats, el PP valencià demanarà que els tirin per desobediència

Efe
1 min
Pablo Casado, durant una roda de premsa a la seu del PP.

MadridEl vicesecretari de comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, ha subratllat avui que "evidentment" els nou regidors de València investigats per suposat blanqueig de diners han de deixar la seva acta d'edils si la seva suspensió de militància és definitiva i, "per descomptat", si s'obre judici oral contra ells. Casado ha respost així als periodistes en ser preguntat pel fet que el PP valencià hagi anunciat que exigirà a la direcció estatal que expulsi als regidors si aquests no renuncien a la seva acta en el termini que se'ls ha donat i que expira el 14 d'abril.

La direcció valenciana del partit, a més, escometrà pel seu compte l'expulsió si la direcció estatal no resol, en el seu expedient informatiu obert, expulsar del partit a aquests edils, segons han informat fonts del PP valencià. La formació que dirigeix Isabel Bonig al·legaria desobediència dels regidors del PP de València per expedientar-los i suspendre'ls de militància.

"Ja ho hem dit, que si la suspensió de militància és definitiva, evidentment s'han d'anar. I si s'obre judici oral, per descomptat que també s'hauran d'anar [del partit] . O sigui, que és el mateix que estem dient", ha assenyalat Casado en els passadissos del Congrés.

El vicesecretari del PP ha recordat també que ahir va estar al Congrés la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, i "va dir que estàvem molt coordinats la direcció nacional amb la regional", a més de subratllar que Génova està donant suport a la labor de Bonig. "No és fàcil, però ho està fent bé", ha conclòs Pablo Casado.

stats