País Valencià 23/11/2017

El PP valencià recorda Rita Barberá en el primer aniversari de la seva mort

Bonig ha manifestat el seu reconeixement "a una persona que va transformar" la ciutat de València

Acn
1 min
Isabel Bonig, portaveu del Partit Popular a les Corts Valencianes, durant la seva intervenció.

ValènciaLa presidenta del Partit Popular valencià i portaveu a les Corts, Isabel Bonig, ha recordat aquest dijous l'exalcaldessa de València, Rita Barberá, el dia que es compleix un any de la seva mort.

Des de la tribuna d'oradors del Parlament valencià, i abans d'intervenir a la sessió de control al govern valencià, Bonig ha manifestat el seu reconeixement "a una persona que va transformar la ciutat i que sempre va mostrar la seva passió per València i els valencians".

L'exalcaldessa i senadora del PP va morir el 23 de novembre del 2016 en un hotel de Madrid, als 68 anys d'edat, víctima d'un infart. 48 hores abans Barberá havia declarat al Tribunal Suprem, investigada per un presumpte delicte de blanqueig de capitals.

Rita Barberá va ser alcaldessa de València durant 24 anys, ciutat que va governar amb cinc majories absolutes. Després de la pèrdua de l'alcaldia va ser designada senadora territorial per les Corts Valencianes, a proposta del PP. La seva presumpta implicació en el cas Taula i les pressions del seu partit van fer que demanés la baixa com a senadora del PP i la incorporació al grup mixt.

stats