Presó sense fiança pel parricida de la població valenciana de Montcada

L'home va ser detingut divendres després d'apunyalar mortalment la seva mare

Ara
1 min
Presó sense fiança pel parricida de Montcada

ValènciaEl titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Montcada (València) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home que divendres al voltant de les 12 hores va matar presumptament la seva mare i va ferir de gravetat el seu pare amb una arma blanca. El jutge es va desplaçar ahir a la tarda amb la comissió judicial a l'Hospital de Llíria, on es troba ingressat el detingut, per prendre-li declaració, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El detingut queda com a investigat en una causa oberta inicialment per un delicte d'homicidi/assassinat en grau de temptativa. L'home va ser detingut divendres després d'haver apunyalat mortalment la seva mare, de 80 anys, i haver ferit el seu pare, de 83, al domicili familiar que compartien a Montcada.

Segons la Guàrdia Civil no hi havia antecedents de denúncies dels familiars, i les primeres informacions apuntaven al fet que l'agressor podria patir algun tipus de trastorn mental.

stats