País Valencià 29/11/2021

Sandra Monfort, Òscar Briz i Zoo, grans triomfadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

El premi al millor disc de pop ha sigut per a Luis Prado i de rock per a Santero y los Muchachos per 'Cantina'

Ara
2 min
Els guardonats en la 4a edició dels premis Carles Santos de la Música Valenciana

ValènciaEl grup Zoo amb els guardons a millor disc de música urbana, millor vídeo i millor gira per Llepolies; la cantant Sandra Monfort amb el premi a millor artista revelació i millor disc per Niño Reptil Ángel, i el músic Òscar Briz, que s'ha emportat els guardons a millor disc de cançó d’autor per Amor i psicodèlia en temps de virus i millor cançó per La llum es presenta si la crides, han sigut els grans triomfadors de la 4a edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana impulsat per la conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Àlbum 'Niño Reptil Ángel'

Per la seva banda, el premi al millor disc de pop ha sigut per a Luis Prado pel seu àlbum El tsunami emocional i el guardó de millor disc de rock ha anat a parar a Santero y los Muchachos per Cantina. En el cas del millor disc de jazz, la triomfadora ha sigut la Sedajazz Big Band i Valmuz pel disc Sinergia. El col·lectiu Sedajazz, que aquest any 30 anys, també s'ha emportat el guardó d'honor per la seva trajectòria.

D'altra banda, el grup de danses populars Les Folies de Carcaixent s'ha emportat el guardó del públic i a millor disc de música d’arrel tradicional. Pel que fa al guardó a millor disc de fusió i mestissatge, ha sigut per a Besarabia per Animal republic.

En el capítol de les músiques de repertori, Jordi Sanz ha guanyat el premi al millor disc de recuperació de patrimoni musical per Félix de Santos. Obras de concierto, i Spanish Brass ha obtingut el guardó al millor disc de clàssica contemporània per Spanish Brass (a)live.

Finalment, el millor disc de música familiar ha sigut Secrets d’una caixa dins d’un calaix, de Marcel el Marcià, i el de disseny d’àlbum l’ha guanyat Jorge Lawerta pel disc Balboa Lovers de The Dancing Pepa.

stats