País Valencià 21/06/2013

El grup valencià Orxata celebra el seu desè aniversari amb una festa per Sant Joan a la platja d'Alboraia

El concert serà gratuït i sobre l'escenari hi seran bandes i músics amics dels Orxata com 121db, Siesta! o Petita Festa

Ara
1 min

ValènciaDeu anys després que les cançons d'Orxata Sound System sonessin per primera vegada a la festa de Sant Joan de la mítica casa okupa CSO Pepika La Pilona del Barri del Cabanyal, el grup valencià –ara sense els cognoms Sound System– ha decidit organitzar el diumenge 23 una altra festa per celebrar la nit més curta de l'any. Serà la 'Festa de la Dècada' i en aquesta ocasió l'indret escollit per celebrar el seu desè aniversari ha estat la platja d'Alboraia.

Tot i que l'entrada és gratuïta, sobre l'escenari no hi seran solament els Orxata. El grup valencià ha escollit una sèrie d'amics i músics d'estils ben diferents perquè els acompanyin en aquesta celebració com són 121db, Siesta! Petita Festa, Soniye Muzick o Ecos del Gueto. A més, els Orxata han preparat un concert i un repertori únic i irrepetible.

Des d'ahir es pot descarregar de manera gratuïta des de la plana web dels Orxata el seu nou Maxi que conté el single "Hi Ha Los", una versió del tema "Colp a Colp" del productor Soniye Muzick i i una altra de la cançó "Orgasme" del grup 121dB.

El desè aniversari dels Orxata arriba també acompanyat d'una extensa gira que acabarà de consolidar el bon moment que travessen aquests valencians. El públic català podrà gaudir de la música dels Orxata el proper 21 de setembre, quan actuaran al Fòrum de Barcelona en l'àmbit de les Festes de La Mercè 2013.

stats