NOVETAT EDITORIAL
País Valencià 02/07/2014

Sembra Llibres publicarà al setembre un títol sobre l’accident de metro

Acn
1 min

ValènciaL’editorial Sembra Llibres publicarà al setembre Lluitant contra l’oblit, un treball d’anàlisi periodística sobre l’accident del metro de València ocorregut l’any 2006, en què van morir 43 persones.

Segons va anunciar ahir l’editorial en un comunicat, el llibre l’ha escrit la periodista del diari Levante-EMV Laura Ballester, que ha seguit el cas del metro durant aquests vuit anys, així com la lluita dels familiars de les víctimes per conèixer les verdaderes causes de l’accident i exigir l’assumpció de responsabilitats polítiques.

L’editorial va explicar que l’autora ha recopilat, estructurat i condensat la informació “per fer entendre a un públic ampli les causes principals del cas: els antecedents, les conseqüències, l’ocultació de dades, la negligència en el tractament de les proves clau, la manipulació informativa, les contradiccions judicials i els testimonis inèdits”.

El nou títol de Sembra comptarà amb textos de la presidenta de l’associació de víctimes, Beatriz Garrote, i del periodista Jordi Évole, que va donar projecció al cas a Salvados amb l’especial Los olvidados.

stats