Música
País Valencià 08/07/2022

Tanxugueiras, Auxili o El Diluvi, plats forts d'un Feslloc que recupera la duració de tres dies

El festival torna a oferir la possibilitat d'acampar al recinte i una farcida agenda d'activitats paral·leles als concerts

Ara
1 min
Imatge promocional del Feslloc.

ValènciaDesprés de dues edicions marcades per les restriccions de la pandèmia de coronavirus, el Feslloc torna aquest cap de setmana amb l'objectiu de refermar la seva posició de principal festival de la música en català al País Valencià.

De la mà de les dues entitats organitzadores, Escola Valenciana i l'Ajuntament de Benlloc (Plana Alta), enguany el festival recupera la seva duració habitual de tres dies, la possibilitat d'acampar al recinte i una farcida agenda d'activitats paral·leles als concerts. El desig és superar l'edició del 2021, que, igual que la del 2020, es va dur a terme en un format reduït i adaptat a la situació sanitària. Tot i les seves limitacions, l'any passat el Feslloc ja va reunir 1.500 persones; lluny, però, de les més de 4.000 que va aplegar el 2019, l'última edició abans de la pandèmia.

Després d'un dijous marcat per les actuacions de La Fúmiga o Els Catarres, aquest divendres arriba el torn a Tanxugueiras, Auxili, Cactus o Xavi Sarrià, entre d'altres. Per dissabte, el cartell ha guardat els directes de Smoking Souls, El Diluvi, Pupil·les o Sandra Monfort.

stats