Pluges
País Valencià 11/11/2022

El temporal de pluges inunda algunes urbanitzacions al País Valencià

Les precipitacions han obligat a interrompre durant mitja hora el funcionament d'una línia de la xarxa de Rodalies i a desviar tres vols

Ara
1 min
Una mostra del fort aiguat registrat aquest divendres a la ciutat de València.

ValènciaEl temporal de pluges que afecta el País Valencià des d'aquest dijous ha inundat algunes zones residencials com la urbanització Doña Inés de Torrevella (Baix Segura), on s'haurien acumulat 77 litres per metre quadrat, tot i que es tracta de dades que encara han de ser validades pels organismes oficials. Les fortes precipitacions també han obligat a interrompre durant gairebé mitja hora el funcionament d'una línia de la xarxa de Rodalies a la ciutat de València i a desviar tres vols que havien d'aterrar a l'aeroport de Manises (l'Horta) on han caigut 82 litres.

No obstant, en les zones on més ha plogut han estat les comarques de la Marina Alta i la Plana Baixa on s'han recollit 117 litres a Vila-real, 112 a Xàbia o 105 a Pego i les Alqueries.

Una mostra del fort aiguat registrat aquest divendres a la ciutat de València.

Per a la resta del dia, el Servei d'Emergències de la Generalitat manté el nivell taronja davant el risc de fortes precipitacions –nivell 3 d'una escala de 4– a les comarques del nord del País Valencià i a les del litoral del centre del territori. A les comarques del sud i a les de l'interior centre el nivell és groc. I és que, segons l'Aemet, al País Valencià aquest divendres les pluges podrien acumular més de 80 l/m² en 12 hores.

stats