País Valencià 05/11/2019

Tres diputats de Vox retiren una pancarta d'Esquerra Republicana del País Valencià i ho publiquen a Twitter

El president d'ERPV, Josep Barberà, ha contestat que les accions del partit ultra no els "fan por"

Ara
1 min
La portaveu de Vox al Parlament valencià, Ana Vega

ValènciaLa portaveu de Vox a les Corts Valencianes, Ana Vega, i els diputats Miguel Pascual i David García Gomis han retirat una pancarta d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) situada en un pont sobre l'autovia A-7 a l'altura d'Ontinyent (Vall d'Albaida).

Els representants de la formació d'extrema dreta ho han publicat a les xarxes socials, en què han qualificat la pancarta d'ERPV de "fems separatistes a les nostres carreteres". "No consentirem que el separatisme entre a les nostres províncies. Lluitem contra el pancatalanisme dins i fora de les institucions", ha afirmat Ana Vega en un vídeo publicat al seu compte de Twitter.

El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, hi ha respost també per Twitter dient que la seva formació "sempre lluitarà contra el feixisme" i que les accions de la formació d'extrema dreta no els "fan por". Barberà ha lamentat que representants públics "pagats per tots els valencians es dediquen a retirar la propaganda electoral" d'altres formacions.

stats