EUROPA LEAGUE
País Valencià 27/02/2014

El València empata amb el Dinamo i jugarà els vuitens de final de l'Europa League (0-0)

El rival dels homes de Pizzi serà el Ludogorets Razgrad de la lliga búlgara

Efe
1 min
Michel Herrero, en acció contra el Dinamo

ValènciaEl València s'ha classificat per jugar els vuitens de final de l'Europa League, on s'enfrontarà al Ludogorets búlgar , després d'empatar sense gols a Mestalla contra el Dinamo de Kíev i fer bo el 0-2 del partit d'anada.

Els valencianistes s'han pres amb molta calma la tornada, jugant en tot moment amb l'avantatge del resultat aconseguit a Nicòsia davant un rival que ha dominat a la primera part, però que en cap moment ha donat sensació de poder donar la volta a l'eliminatòria.

El conjunt valencià ha estat molt atent en defensa, generant més perill que el rival. Blokhin ha tret tota l'artilleria pesada en l'últim tram del partit a la recerca del miracle i Veloso gairebé fica el Dinamo dins l'eliminatòria, però el seu ha topat amb el travesser.

0 - València: Alves, Joao, Ricardo Costa (Senderos, m.66), Mathieu, Bernat; Keita, Parejo, Fede (Portu, m.82), Míchel (Barragán, m.74); Vargas i Alcácer.

0. Dinamo de Kíev: Rybka, Danilo Silva, Khacheridi, Dragovic, Makarenko; Lens (Gusev, m.75), Veloso, Vukojevic, Yarmolenko; Haruna (Bezus, m.66) i Ideye (Mbokani, m.70).

Àrbitre: Deniz Aytekin.

Vuitens de final de l'Europa League:

Az Alkmaar (Holanda)- Anzhi (Rússia)

Ludogorets (Bulgària)- València

Porto (Portugal)-Nàpols (Itàlia)

O.Lyon (França)-V.Plzen ((R.Txeca)

Sevilla-Betis

Tottenham (Anglaterra)-Benfica (Portugal)

Basilea (Suïssa) - RB Salzburg (Àustria)

Juventus (Itàlia) - Fiorentina (Itàlia)

stats